perjantai 20. maaliskuuta 2015

MONTHS 7&8

Eiii! Vaihtovuosi lähenee jo loppuaan ja nää viimeiset pari kuukautta on ollut niin täynnä tekemistä, että vasta nyt on aikaa tulla kertomaan viimeaikojen tapahtumista. Kahdeksan kuukautta täällä Meksikossa on nyt tullut täyteen, ja jäljellä enään hieman alle kolme kuukautta.. En osaa kuvitella itseäni enää muualle kuin tänne, vaikka pian edessä oleva kotiinlähtö tuntuikin aika todelliselta kun tässä yksi päivä marssin postitoimistoon kysymään paljonko maksaisi lähettää paketti tavaroita Suomeen. Oon siellä samassa postitoimistossa rampannut tiuhaan tahtiin tässä vuoden aikana lähettämässä kirjeitä ja vastaanottamassa paketteja, ja henkilökunta siellä tunteekin mut jo ja aina rupatellaan milloin mistäkin pitkiäkin aikoja. En millään haluaisi uskoa, että nyt täytyy jo miettiä keinoja miten saada kaikki tavarat Suomeen asti..

PicMonkey Collage4

1. Yksi päivä koulussa tollanen tyttöporukka tuli kysymään jos voisivat ottaa kuvan meidän "blondien" kanssa! :-D 2&3. Tehtiin tamaleksia yhdessä vaihtareiden kanssa! Ei ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta hyvin onnistuttiin :-)

PicMonkey Collage1

Tässä hieman kuvia tamaleksien valmistamisesta haha. Noiden kääriminen tohon banaanipuun lehteen oli yllättävän vaikeaa..

PicMonkey Collage18

1. Joku päivä koulussa kun olin niin täynnä aamuviiden herätyksiä.. 2. Ehdottomasti yhdet parhaista kavereistani täällä Meksikossa!

PicMonkey Collage7

1. Reilun parin viikon reissu vaihtareiden kanssa meni aivan liian nopeasti 2. Meillä oli joku juhlallinen tilaisuus reissun aikana ja päästiin lehteen! 

PicMonkey Collage19

1. Saksalainen Valentin ja suomalainen Emmi! Espanjankokeen jälkeen syömässä kakkua :-) 2. Valmistautumassa toisen lehden kuvauksiin..

PicMonkey Collage10 
Meidän reissulla mukana olleet vaihtarit! 

PicMonkey Collage8 
1. Ihanat Tabascon vaihtarit! 2. Käytiin vähän veneilemässä tollasella kanjonilla 

PicMoney Collage11 
Bussissa suurin osa ajasta meni nukkuen.. Mä rakastan pitkiä automatkoja, koska nukun autossa tosi helposti varsinkin kuunnellessa musiikkia. 

PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage 
Täällä ystävänpäivä on tosi tärkeä ja sen kyllä huomaa! Kaduilla myydään vaikka mitä ystävänpäivään liittyvää ja meidänkin koulu täyttyi erilaisista ilmapalloista ja härpäkkeistä.. Kaverit oli muakin muistaneet muutamilla jutuilla, eikä tässä ole kaikista edes kuvaa :-) 
 PicMonkey Collage2 
Yksi päivä kokkailtiin mun ensimmäisen host perheen kotona molea! Joku tädin poikakin oli kylässä, ja hän opetti mua pelaamaan shakkia! 

PicMonkey Collage23 
Juhliin menossa saksalaisen Annan ja japanilaisen Tokon kanssa :-) 

PicMonkey Collage9 
Me järjestettiin tollainen kansainvälinen illallinen yhden rotarin kotona, johon jokainen toi jotain ruokaa omasta maastaan ja itse tein karjalanpiirakoita. Viimeisessä kuvassa näkyy Tokon perhe joka tuli Meksikoon vierailulle! 

PicMonkey Collage6 
Tokon perheen tullessa tänne, oli paikalla paljon rotareita ja syötiin hyvää ruokaa haha! 

PicMonkey Collage20 
1. Joku Ruta Mayan aikana otettu selfie.. 2. Koulussa on tullut joka päivä katseltua jalkapalloa kun jokaisen luokan pojat pelaavat toisiaan vastaan. Tuolla on oikeesti ihan sairaan hyvä tunnelma ja kaikki kannustaa omia luokkiaan. Oon siinä auringonpaisteessa saanut vähän väriäkin pintaan :-D 

PicMonkey Collage21 
1&2. Mun koulussa on ihan huipputyyppejä! 3. Tuli kerrankin oikein työskenneltyä ahkerasti kun tehtiin ryhmätyönä tollanen ekosysteemi vai mikä onkaan.. 4. Yksi kaveri yllätti mut suklaalla! 

PicMonkey Collage22 
1-3. On tullut syötyä erittäin terveellisesti.. pizzaa ja tacoja :-D 4. Tuli yksi ilta skypetettyä suomeenkin kavereiden ollessa juhlimassa.. 

PicMonkey Collage14 PicMonkey Collage15 
Lähdettiin yhden rotariperheen kanssa viikonlopuksi Coatzacoalcosiin karnevaaleille! Oli ihana päästä hetkeksi aikaa pois Villahermosasta ja kylmästä ilmasta huolimatta nuo karnevaalit oli oikein kiva kokemus :-) Oli ehdottomasti paras viikonloppu pitkään aikaan! 

PicMonkey Collage16 
1. Saavuttiin aikaisin maanantaiaamuna takaisin tänne Villahermosaan, eikä yhden rotarin määräyksestä huolimatta jaksettu mennä kouluun, vaan mentiin yhdessä aamupalalle Starbucksiin :-) 2. Käytiin myös kävelemässä tossa lähellä olevassa puistossa ja törmättiin krokotiiliin.. 

PicMonkey Collage24 
1. Siinä me Tabascon vaihtarit lehden kannessa ;-) Meistä oli tuolla myös kaikista erikseen pieni juttu. 2. Antoninooo! 

PicMonkey Collage17 
1. On jo ikävä näitä tyttöjä; toinen Brasiliasta ja toinen  Saksasta. Asutaan siis eri kaupungeissa, mutta oltiin yhdessä Ruta Mayalla. 2. Varmaan suurin osa mun kuvista on otettu koulussa.. 3. Huijattiin Claudian ja Allyn kanssa että oon jo lähdössä Suomeen. Oltiin vissiin aika uskottavia kun sain paljon viestejä ihmisiltä miten he olisivat halunneet hyvästellä mut ja heidän tulee mua ikävä.. :-D 4. No se krokotiili.. 

PicMonkey Collage5 
Villahermosaan saapui poika Brasiliasta kolmen kuukauden vaihtoon ja käytiin hänet vastaanottamassa lentokentällä :-) 

2 kommenttia:

  1. voi noi kuvat... itse kaipaan kaikkein eniten ihmisiä vaihtovuodelta. Muita vaihtareita. Yhdessäoloa. Ota kaikki irti ja halaa ihmisiä kaksi kertaa enemmän ja kauemmin! x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo osaan nyt jo kuvitella miten hirveetä se kaikkien hyvästeleminen tulee oleen.. Varsinkin muut vaihtarit on tullu niin tärkeiks :-( Lupaan kyllä halata enemmän!

      Poista