sunnuntai 23. marraskuuta 2014

FOURTH MONTH

4 kuukautta eli 1/3 mun vaihtovuodesta on nyt kulunut ja on taas aika katsoa mitä on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana!
 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2

Vietettiin rotariporukalla Japanilaisen tytön Tokon synttäreitä! Mitään sen kummempaa ei tehty, kunhan juteltiin, syötiin tacoja ja tanssittiin :-) 

PicMonkey Collage8 PicMonkey Collage7

Kuolleiden päivää juhlittiin myös koulussa! Jokaiselta luokalta valittiin yksi tyttö ja poika, eli Catrina ja Catrino ja heidät meikattiin teeman mukaisesti. Kuolleiden päivään kuuluu myös tollaset sokeripääkallot, joita mäkin sain kavereiltani (syömään en kyllä pystynyt sillä ne on tehty pelkästä sokerista) haha. 

PicMonkey Collage10

1. Ollaan jenkkivaihtari Allyn kanssa ihan rakastuneita sushiin ja syödäänkin sitä koulussa joka päivä suhteellisen korkeesta hinnasta huolimatta! En ees ennen tykännyt sushista, mutta sitten siellä töissä oleva nuori poika halusi tarjota mulle ilmaiset sushit (hyviä puolia suomalaisena olemisessa!) enkä sitten kieltäytynyt :-D 2. Olin taas baby showerissa host äitini kanssa ja tälläinen aamupala siellä sitten tarjoiltiin! 3&4. Innostuin tekemään mustikkapiirakan (kyllä, ilman mustikoita koska niitä ei löytynyt kaupasta..) ja oli kyllä hyvää! Tein myös erittäin rumia karjalanpiirakoita ja munavoita parin kaverin kanssa täällä meillä ja kaikki tykkäsivät niistäkin! 

PicMonkey Collage9

Kuvia sieltä baby showerista, joka on siis tapana järjestää raskaana olevalle naiselle! En ymmärrä miten nää jaksaa panostaa kaikkiin juhliin niin paljon.. Näissä kuvissa pöydät on vielä aika tyhjinä, mutta näkisittepä vaan ne tarjoilut :-D Täällä baby showerissa on yleensä vaan tapana pelata erilaisia pelejä ja voittajat palkitaan. 

PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage3

Näitä kaveriselfieitä multa löytyy vaikka kuinka paljon :-D Niitä kun varsinkin koulussa tulee otettua kun tylsyys iskee.. 

PicMonkey Collage12

1. Siellä 15 vuotisjuhlissa otettiin kuva pitbullin kanssa ;-) 2. Valmiina juhlistamaan kuolleiden päivää! 

PicMonkey Collage14

1. Selfie host äidin sekä hänen kaverinsa kanssa. 2. Mentiin kouluun aamulla n. 6.40 ja kotiin päästiin illalla kello 18, sillä tutustuttiin koululla erilaisiin opiskelumahdollisuuksiin.. Oltiin hieman väsyneitä ja nälkäisiä! 3. Kokkailtiin karjalanpiirakoita sekä amerikkalaista ruokaa! 4. Mun luokkakuva :-) 

PicMonkey Collage13

Täällä satoi parina päivänä niin paljon, että koulukin suljettiin. Kaduilla oli niin paljon vettä, että autot ja osa taloista jäivät osittain veden alle, sekä vesi nousi joessa niin paljon että krokotiilit tulivat maalle.. Niitä sitten löytyikin joidenkin kotien edestä :-D 

PicMonkey Collage PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5

Yhtenä perjantaina sain kutsun mennä viettämään yhden hyvän kaverin synttäreitä hänen kotiinsa! Oon tosi iloinen siitä, että nää tytöt on ottanut mut kaveriporukkaansa ja aina kutsuvat mut heidän koteihinsa :-) 

PicMonkey Collage11 PicMonkey Collage15 PicMonkey Collage16

Meidän koulu järjestää joka vuosi Miss jeanpi -tapahtuman. Kaikki halukkaat tytöt pääsevät mukaan tähän kilpailuun ja he harjoittelevat mm. tanssimista ja korkokengillä kävelyä n. parin kuukauden ajan. Ainakin tällä kertaa varsinainen tapahtuma järjestettiin todella hienossa hotellissa, jossa valittiin voittajat. Itse en tähän osallistunut, mutta olin tottakai kannustamassa kavereitani :-) 

Tänään vietin aikaa brasilialaisen tytön kanssa yhdessä ostoskeskuksessa, ja ensi viikonlopulle meillä onkin jo suunnitelmia hänen kanssaan, mutta Meksikossa mikään ei ikinä mene suunnitelmien mukaisesti joten mikään ei ole vielä varmaa :-D  On muuten alkanut jo pikkuhiljaa tulla pientä koti-ikävää joulun lähestyessä.. Joululomaan on enää alle kuukausi enkä oo siitä yhtään innoissani, mutta toivottavasti keksin paljon kivaa tekemistä. Nyt painun kuitenkin nukkumaan, sillä huomenna on sunnuntai eli perhepäivä ja oon aika varma siitä että host äiti tulee herättämään mut taas aivan liian aikaisin :-D

2 kommenttia:

  1. Aaaa ei enää "montaa" kuukautta ni pääset takas Kiikka cityy!! Hirvee ikävä!❤ -piipa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. n. 7 kuukautta taitaa olla jäljellä! En kyllä tiiä oonko siitä niin innoissani.. :-D vaikka ikävä toki on :(♥

      Poista